U skladu s novim turističkim sloganom, u potrazi za “novim doživljajem”, na radost malih i velikih, brojnih gostiju i prijatelja grada, Nova Gradiška je službeno predstavila raskošno “blagdansko ruho”. Otvoren je “Advent u našem gradu”

U nikad ljepšoj i raskošnijoj atmosferi, Nova Gradiška je zakoračila u najsvečaniji i najsadržajniji mjesec u godini. Uz novo blagdansko ruho, upaljenu prvu adventsku svijeću, s bezbroj lampica i božićnih ukrasa, sasvim u skladu s novim turističkim sloganom koji obećava i novi doživljaj, na radost malih i velikih, brojnih gostiju i prijatelja, službeno je otvoren “Advent u našem gradu.”

Tradicionalna blagdanska manifestacija ove je godine podignuta na istinski urbanu razinu, za što su se pobrinuli djelatnici gradske tvrtke Eko Kong d.o.o. i Elkom, pretvarajući gradski park u čarobnu šumu s velikim klizalištem, kućom Djeda Božićnjaka i brojnim zanimljivim sadržajima. Tijekom cijeloga mjeseca, najuže središte grada – prostor parka i fontane – bit će mjesto na kojem će vas, uz bogatu ponudu ića i pića, sjajne koncerte i nebrojene kulturno-zabavne sadržaje, čekati mirisi i okusi Božića.

Želite li osjetiti pravu čaroliju blagdana, navratite tijekom prosinca na Advent u našem gradu i uvjerite se u istinitost novog turističkog slogana- Nova Gradiška, novi doživljaj!

Izvor:
slavonski.hr